.VIIMEINEN PURKKISPOSTAUS.

Tässä se nyt on. Viimeinen postaus Purkkimafia-portaaliin mun blogini osalta. Tätä iloa kesti n. 1,5 vuotta ja tämä aika on tuntunut hioneen tämän purkkis-poppoon aika tiiviisti yhteen, huikeita tyyppejä!

Purkkimafian blogeja voi seurata jatkossakin parista eri välineestä: Facebook ja Instagram. Jatkamme näiden instanssien pyörittämistä omin voimin ja mun blogin osalta oma Facebook-sivu jatkaa toimintaansa normaalisti edelleen ja Instagramiin päivittyy jatkossakin varmaan lähes pelkästään chihukuvia, koska ne on mun elämän söpöin asia. Olen eilen jo vaihtanut uuden blogin tiedot sekä faceen että instaan, älkää siis ihmetelkö :) Olisi tarkoitus vielä siirtää Bloglovinin kautta seuraajat uuteen osoitteeseen tässä viikonlopun aikana, joten sitäkin kautta pystyy myös jatkossa seuraamaan, eikä teidän tarvitse tehdä mitään muutoksia :)

vika_postaus

Siirrän tämän viikonlopun aikana vielä elokuun aikaiset postaukset uuden blogin puolelle ja säädän varmaan vielä jotain muutakin ja mikäli kaikki sujuu auvoisasti, on uusi osoite auki viimeistään maanantai-aamuna (29.8.2016).

Lyyli ja muut karvaturret, ja myös minä tietysti, toivottaa teidät lämpimästi tervetulleeksi uudistuneeseen blogiin maanantaista lähtien:
MARIANNIINA.COM

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.