.TERVETULOA.

Ovet on auki, tervetuloa uuteen blogiosoitteeseen! Blogi on ollut julkinen jo eilisestä, joten nopeimmat ovat saattaneet nähdä uuden ulkoasun jo etukäteen, mutta tässä nyt ensimmäinen virallinen postaus uuteen blogiin :) Ajattelin tässä alkuun nopeasti käydä vähän läpi mitä uudesta blogipohjasta löytyy, vaikka ei tämä järin monimutkainen olekaan.

eka_ma_01

Ylhäältä bannerikuvan alta löytyy muutama erillinen sivu, joissa kerrotaan lyhyesti blogin perusideasta ja kirjoittajasta, eli minusta, holy grail-tuotteista, mun lemppariblogeista ja erikseen vielä Purkkimafia-bloggaajien uudet osoitteet ja blogiyhteistyö-osio mahdollisille mainostajille/maahantuojille/pr-firmoille.

Nyt alkuun laitoin postausnostoja slideshowna tuohon linkkien alle, joihin voin nostella haluamiani postauksia erikseen esille. Tässä pohjassa on myös mahdollista nostaa kolme uusinta postausta vierekkäin tuon slideshown alle, josta ne täytyy yksitellen klikata auki, mutta fiilistelen tätä nyt tässä vielä, että pidänkö siitä vai en, joten älkää ihmetelkö jos tässä alussa se välillä on siinä ja välillä ei ole :D

eka_ma_02

Oikealla sivupalkissa on kaikki oleellinen, kuten lyhyt kuvaus blogin aihepiireistä, erilaiset muut seurantamenetelmät, kuten face, insta, pinterest ja bloglovin’. Uusimmat -otsikon alla on 20 uusinta postausta otsikoittain, koska arkisto on ihan penaalista ja koska arkisto on ihan penaalista, laitoin myös kalenterinäkymän ja hakukentän siihen välittömään läheisyyteen. Arkisto-vimpainta ei siis pysty muuttamaan järkevämmäksi, on joku wp.comin kiinteä ominaisuus (tai jos pystyy joidenkin hötömölö -koodien avulla, niin en ole niin taitava). Kategorioiden ja avainsanojen kautta löytää blogista postaukset uudesta vanhempaan tietyn aihepiirin sisältä. Etusivulla on aina näkyvissä kolme uusinta postausta ja sivun alalaidassa on palkki ”vanhemmat artikkelit”, joka avaa seuraavat kolme postausta esille siihen suoraan perään.

Olen tässä nyt viikonlopun aikana yrittänyt vaihdella kaikkiin eri instansseihin uusia tietoja, mutta kertokaa ihmeessä, jos olen jotain missannut!

tuunaushommia

Tuntuu tavallaan jännältä aloittaa bloggaaminen täällä uudessa osoitteessa, mutta siis silleen hyvällä tavalla jännältä. Tykkään uuden blogin yleisilmeestä tosi paljon ja vaikka tässä nyt on pari vähän ärsyttävää seikkaa (joita en siis pysty muuttamaan), niin enköhän mä tässä viihdy, toivottavasti te lukijatkin! Ja eiköhän tässä päästä pikkuhiljaa taas normaaliin postausrytmiin myöskin ja antaa arjen jälleen alkaa :)

11 thoughts on “.TERVETULOA.

  1. Uijui! Älyttömän kaunis ja helppokäyttöinen uusi ulkoasu! Ja ihanan helppo osoite, plussaa siitäkin ;) Mitä kautta hommasit domainnimen?

    1. Voi kiitos, itsekin tykkään lujaa :)) Domain tuli wp.comin premiumin kautta, tuntui helpommalta ottaa blogi ja domain sitä kautta kuin wp.orgin kanssa sekoilu :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.