.TYÖTUOLI.

Kosmetiikkahuoneessahan on nyt vaihtunut työpöytä ja sohvatyynyt niin miksei sitten vielä uusittaisi työtuolikin. Ja sehän uusittiin.

kosmehuone_29

Mulla on jo pitkään ollut käytössä tuo IKEAn Skruvsta -työtuoli mustalla kankaalla (jota ei vissiin enää saa), mutta se on jo pidempään ollut tavalla jos toisellakin ärsyttävä ja hankala. Ensinnäkin se näyttää tässä tilassa isolta mustalta möykyltä, josta en tykkää, kun haluaisin mieluummin ilmavuutta. Toiseksi, siinä tulee istuttua tosi syvällä, joka tekee sen, että istun ihan selkä mutkalla ja sitten tulee kaikenmaailman jumeja joka paikkaan jos yhtään pidempään tulee oltua koneen ääressä. Kolmanneksi, tuolin pyörimismekanismikin on jotenkin jäykkä ja tuolin korkeutta pystyy säätämään vain tuolia pyörittämällä ja musta tuntui, että toi oli koko ajan jommassa kummassa päässä satunnaisen tuolilla pyörähtelyn takia.

kosmehuone_30

No sitten kävi näin. Edellisellä IKEA-reissulla mukaan lähti tämä Kullaberg -tuoli kokomustana. Tämä on paljon ilmavamman oloinen ja sirompi tähän tilaan ja tuoli mahtuu mukavammin pöydän laatikostojen väliin. Pyörimismekanismi on pehmeä ja notkea, tuolin korkeutta pystyy säätämään vivun avulla tuolin alta ja tuoli pysyy hyvin paikallaan. Istumisasentokin on paljon terveempi ja pystympi, mitä nyt istuin on vähän kovempi, että pehva puutuu, mutta eipähän tule sitten istuttua tässä koko päivää ainakaan. Ainut varsinainen ”huono” puoli on se, että tässä istuessa ei pysty pitämään kaikkia kolmea chihua sylissä samaan aikaan, kun ei enää ole tuolia enempää ympärillä suojaamassa nukkuvia koiria tippumiselta :D

Ja pitäisi tuonne pöydän takareunaan vielä kehitellä joku systeemi noille rumille piuhoille. Noh, kaikki ajallaan :)

7 thoughts on “.TYÖTUOLI.

  1. Munkin silmiin uusi on niin paljon parempi, kevyempi rakenteinen ja istuu tohon vain täydellisesti. :)

    1. No eikö vaan istukin! Ensin harkitsin puunvärisillä osilla olevaa tuolia, mutta onneksi päädyin kuitenkin tähän kokomustaan, paljon parempi :)

  2. Tätä tuolia muuten Ikeassa itsekin katsoin sillä silmällä, että ostan uuteen kotiin työtuolikseni-sitten joskus kun sen aika tulee :D Se on jotenkin siro, ilmava mutta siinä on asennetta!

  3. Tämä oli loistavasti ajoitettu postaus, mietin nimittäin juuri tällähetkellä millaisen työtilan/meikkitilan hankkisin yksiööni. Ehkä ruokapöydän voisi suosiolla tilanpuutteen vuoksi vaihtaa tuollaiseen meikkipöytään. :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.