.URBAN DECAY EYESHADOW PRIMER POTION – REVISITED.

*Tuote saatu blogin kautta
*Postauksessa mainoslinkkejä

Tähän mennessä varmaan kaikki jo tietää Urban Decayn supersuositun *luomivärinpohjustajan ellei jopa käytä kyseistä tuotetta. Ensimmäisen oman kappaleeni tilasin jostain verkkokaupasta Englannista pitkälti ennen kuin sarjaa sai vielä Suomesta, mutta tämän kappaleen sain blogin kautta.

UD_Lounge_udepp_05

*Urban Decay Eyeshadow Primer Potion on nykyisin vähän uudemmassa pakkauksessa (ylempänä uusi, jos jollekin jäi epäselväksi, haha). Käsittääkseni tässä muutoksessa ei kuitenkaan tehty muita muutoksia kuin pakkausuudistus, tuote itse on siis sama kuin ennenkin.

UD_Lounge_udepp_06

Vähän huonompaan suuntaan kyllä nyt meni omasta mielestäni siinä mielessä, että tuo niin järjettömän hyvin toimiva pursotettava malli vaihdettiin tähän aplikaattorilla käytettävään :( Kun miettii esim. meikkiammattilaisia niin onhan tuo tuubista puserrettava paljon hygieenisempi kuin tuo aplikaattori-versio. Eli jos jotain saisi toivoa niin se, että tuote palautettaisiin tuubimuotoon.

UD_Lounge_udepp_07

UDEPP on edelleen mun suosikkeja luomivärinpohjustajien joukossa, koska se ei edelleenkään ole mua kertaakaan pettänyt. Olen nyt ehkä keväästä tai alkukesästä saakka käyttänyt tätä uutta versiota, kun Narsin pohjustaja tuli tiensä päähän ja edelleen tämä toimii yhtä hyvin kuin ennenkin. Luomivärit pysyy paikoillaan pitkälti vaikka yöhön saakka.

Tästä tuotteesta on myöskin erilaisia versioita: *Sin, Minor Sin, *Eden, *Caffeine ja Anti-Age. Sin ja Minor Sin ovat shimmerisiä, eli jättää iholle selkeän valohehkun, hieman eri sävyisenä vain. Eden ja Caffeine ovat pigmenttisempiä ja mattaisempia lopputulokseltaan, eli sopivat luomille, jotka kaipaavat värintasoitusta enemmän. Anti-Age näyttää iholla samalta kuin Original, eli läpikuultavalta, mutta on Originalia hoitavampi ja kosteuttavampi, eli sopii kuiville luomille ja aikuisemmalle henkilölle paremmin.

UDEPP levitetään puhtaille silmäluomille ja suoraan sen päälle suditaan luomivärit. Yksi yleisimpiä kysymyksiä luomivärinpohjustajista on juurikin se, että pitääkö se puuteroida ennen luomivärin laittamista. Mä en ole koskaan puuteroinut, mutta olen kuitenkin kuullut, että jotkut tekee niin. En kuitenkaan tajua miksi, koska yksi pointti pohjustajassa on se, että luomivärien sävyt on kirkkaampia ja intensiivisempiä, kun ne levitetään aavistuksen tahmealle pohjalle.

UD on kyllä osunut kultasuoneen keksiessään tämän tuotteen!

Saatu blogin kautta.
*postauksessa mainoslinkkejä

11 thoughts on “.URBAN DECAY EYESHADOW PRIMER POTION – REVISITED.

 1. Tuli mieleen heti, että aplikaattori vaan juuresta poikki ja käyttää sitten pursottamalla tuubia normaalisti entiseen tapaan?
  On muuten ihan paras pohjustustuote, en voi olla ilman tätä. :)

  1. Sitä tuubin suuta ei oo tuohon käyttöön suunniteltu niin se on aika laaja eli sieltä tulee sit paljon tavaraa kerralla ulos (kokeilin), eli en nyt ihan heti olisi leikkaamassa aplikaattoria kuitenkaan katki :(

 2. Samaa mieltä tuosta pakkauksesta, ihan typerä muutos kaikin puolin, mutta olen ymmärtänyt, että jenkkilässä noita aplikaattoreita rakastetaan, me eurooppalaiset ollaan vähän toista mieltä. ;) Narsin lisäksi UD on mun ehdoton lempparipohjustaja, itsellä ei tosiaan ole selvää, että ihan kaikki pitää luomivärit hyvänä koko päivän.

  1. Jenkkiläisten vika taas tämäkin :D

   Nars ja tämä UDEPP on ehdottomasti mun lemppareita, mutta myös Ardenin Adv. Eye-Fix Primer on erinomainen :)

 3. Mä en puuteroi koko luomea, mutta UDEPP:n levittämisen jälkeen sudin luomivaon yläpuolelle ihon väristä luomiväriä tai puuteria :) Se helpottaa värin häivyttämistä, kun tumma luomiväri ei nappaa niin tiukasti kiinni siihen kohtaan jossa sen pitäis häivyttyä. Sitä en ymmärrä että miksi koko luomi pitäisi puuteroida..

  UDEPP on kyllä ihan paras pohjustaja! Mulla ei minkään muun pohjustajan kanssa luomivärit pysy paikallaan.

  1. Mä levitän aina vaalean kulmaluu-värin ensin, jonka häivyttelen alaspäin sille häivytysalueelle niin se toimii samalla tavalla kuin tuo sun tekniikka :)

 4. Minä mietin kans samaa, että voiko pakkauksesta katkaista sen aplikaattorin ja puristaa tavaraa ulos entiseen malliin?

  1. Tuota pakkauksen suuta ei oo siihen tarkoitukseen suunniteltu, eli se on aika laaja ja sieltä tursuaa aika paljon sit kerralla (kokeilin), joten en ehkä ainakaan katkaisisi sitä aplikaattoria.

 5. Mä tykkäisin applikaattorista, mutta mullepa kävi niim, että se ”pumpulipää” katkes tuubin sisään ekalla avauksella ja pelkkä muovitikku jäi. Käytän tota sit niinku pursotettavaa mallia, joskin se pää kanittaa tuubin suulla ärsyttävästi, koska en saa sitä pois… Oon vaan niin pihi, etten suostu ostamaan uutta, eikä UD suostunut korvaamaan tuota mulle, vaikka selvä valmistusvirhe. Mun on pakko puuteroida välissä, koska muuten luomiväri tarraa pohjustukseen kiinni, enkä saa sitä häivytettyä. Niin me ollaan erilaisia :)

  1. No hupsistarallaa! UD:n (tai siis L’Orealin) olis kyllä pitänyt tuo korvata, koska toi on tosiaankin selvä valmistusvirhe. Kannattaa ehkä laittaa L’Orealin kuluttajaneuvontaan viestiä vielä jos kuitenkin olet sen Suomesta ostanut.

   Jotkut käyttää vaaleaa (mattaista tai mitä vaan) luomiväriä siinä häivytyskohdassa ihan ekana juuri tuon takia, ettei jämähdä paikoilleen ne tummemmat värit :) Mäkin levitän siis vaalean luomivärin kulmakarvojen alta häivyttäen alaspäin, että sille alueelle häivyttelen sitten ne tummemmat :) Mutta en kyllä puuteroi välissä, toi vaalea luomiväri riittää siihen hommaan oikein hyvin :)

   1. Sepä se, kun ostin Englannista ja otin käyttöön vasta Suomessa, niin kuluttajansuoja katkesi Britti-UD:lla siihen. Eipä tuo nyt iso menetys ole, käytän sen aikaa, kun jaksan ja ostan uuden, kun hermostun. Hyvä tuote kyllä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.