.MILD CLARIFYING LOTION – R.I.P.

*Postauksessa mainoslinkki

Valitettavasti mulla on suru-uutisia. Mä jotenkin kuvittelin, että tätä ei ihan hetkeen tapahtuisi, koska perusjuttuihin harvoin sarjat tekee suuria muutoksia, mutta väärässäpä olin. Clinique on uudistanut mun lempparikasvoveden ja näinollen se vanha ja erinomaiseksi havaittu on jäänyt/jäämässä kokonaan pois markkinoilta ja tilalle on tullut uusi versio, joka on teoriassa vastaava, mutta ei sitten kuitenkaan ole.

Clinique_Mild_ykspistenolla_01

Clinique Mild Clarifying Lotion, joka on ollut mun lemppari jo pitkään, on siis kohta täysin historiaa. Löysin tuossa viikolla vielä Helsingin Sokokselta joitakin kappaleita ja kotiutin niistä kaksi itselleni ja ostin samaan hengenvetoon sitten tuon uudenkin version, ihan vaan vertaillakseni näitä keskenään ja vähän sillä ajatuksella ja toiveella, että tämä uusi voisi oikeasti korvata vanhan. Valitettavasti vaan vähän epäilen tätä, mutta kokeillaan nyt.

Uusi kasvovesi kulkee nimellä *Clarifying Lotion 1.0 [alcohol-free], joka käytännössä tarkoittaa sitä, että tässä kasvovedessä on normaalin 1-kasvoveden kuorivuus, mutta 0% alkoholia. Käyttötapa on edelleen samanlainen kuin vanhassa Mildissakin, eli vanulapulla puhdistetuille kasvoille aamuin illoin ja tämän pitäisi periaatteessa käydä kaikille ihotyypeille, myös kuivalle ja herkälle, mutta olen kylläkin melko varma, ettei tämä ole enää yhtä hyvä niille oikeasti herkkäihoisille, joille vanhaa Mildia pystyi suosittelemaan.

Ainakin koostumus on täysin erilainen vanhaan Mildiin verrattuna, kun Mild oli sellaista vähän samean sinivihertävää geelimäistä nestettä niin 1.0 on ihan kirkkaan nestemäistä. En ole tätä uutta vielä kokeillut enempää kuin kämmenselkään, mutta palaan asiaan, kun olen tuotetta käyttänyt, että onko tämä yhtään mistään kotoisin vai ei.

Yhyy, Mild Clarifying Lotion, sinua tulee ikävä!

*Postauksessa mainoslinkki

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.