.MEIKKILAATIKOT.

kosmehuone_30

Uuden työpöydän myötä mulla tosiaan muuttui meikkien säilytyssysteemit aika radikaalisti. Ennen kaikki käyttömeikit oli kahdessa leveässä laatikossa omissa lokeroissaan ja kaikki oli helposti nähtävillä kerralla. Nyt mulla on viisi laatikkoa pöydän vasemmalla puolella, joissa on kaikki meikit eikä niitä mitenkään pysty näkemään kerralla kaikkia, mutta se ei ole kyllä yhtään haitannut. Olen järjestänyt laatikoiden sisällöt niin, että siirryn laatikko kerrallaan ylhäältä alaspäin siinä järjestyksessä miten meikkaan.

meikkilaatikot_01

Laatikko 1. Meikinpohjustukset, meikkivoiteet, peiteaineet ja päivittäisessä käytössä oleva irtopuuteri.

Tämä laatikko on vähän sekaisin, koska mulla on liikaa meikkipohjatuotteita edelleen. Hankin valkoisia kulmikkaita muovisia laatikoita Clas Ohlsonilta, mutta laatikon leveys on just tyyliin sentin verran liian kapea, että näitä laatikoita saisi kaksi vierekkäin, joten piti käyttää muita kotoa löytyneitä pakkauslaatikoita apuna vasemmalla reunalla. Toimii toistaiseksi ihan hyvin, mutta pitäisi kyllä karsia sisältöä vähäsen…

meikkilaatikot_02

Laatikko 2. Kulmatuotteet, luomivärinpohjustajat, luomivärit, silmänrajaukset ja ripsivärit.

Tässä laatikossa hyödynsin yhden tuollaisen Clasun laatikon, johon laitoin luomenpohjustukset, rajaukset ja ripsivärit, jotta ne pysyy jotenkuten paikoillaan. Kulmatuotteet on nyt vain tuossa sivussa ilman lokerikkoa, mutta olisi tarkoitus hankkia siihen sellainen kapeampi muovilaatikko, en vain ole päässyt käymään Clasulla viime aikoina. Luomiväripaletit tuntuu pääsääntöisesti pysyvän paikoillaan ilman erillisiä laatikoitakin.

meikkilaatikot_03

Laatikko 3. Aurinkopuuterit, poskipunat, valopuuterit ja ylimääräiset kivi- ja irtopuuterit.

Kasvopalettilaatikossa on tilaa, oho! Olen karsinut poskipunia aika hyvin viime aikoina ja vaikka mulla peruskuluttajaan verrattuna onkin paljon aurinko- ja valopuutereita niin ne silti mahtui kaikki yhteen laveämpään Clasun laatikkoon. Tässä Alex-laatikostossa on kaksi ylintä laatikkoa vähän matalampia, mutta kolme alinta on korkeampia ja tämä on jo korkeampi ja sen ansiosta sain vihdoinkin nuo INGLOTin poskipunapaletit ja Anastasian Contour Kitin pystyasentoon, eli helpommin saataville.

meikkilaatikot_04

Laatikko 4. Huulipunat, kiiltopunat, huulikiillot.

Huulipunalaatikko on mun lemppari! Tämä on niin ihana! Ostin Tigerista yhdeksän huulipunalokerikkoa, joihin sain suurimman osan huulipunistani pystyyn kätevästi ja ne ei kaatuile, vaikka ottaisi välistä useammankin pois. Alkuun järjestelin punia merkin mukaan, mutta sitten saman merkin punia alkoikin pomppia esiin myöhemmässäkin vaiheessa ja ne on nyt sitten vähän miten sattuu osaksi, mutta vois järjestää kunnolla vielä joskus, kun jaksaa. Osa huulipunista on vasemmassa laidassa, jonne jäi juuri huulipunan mentävä kolo lokerikkojen viereen ja huulikiillot ja huulilakat on Clasun laatikoissa pystyssä. Se oli järkevin tapa saada ne näkyvästi esille, että värit on näkyvissä, lappeellaan ne alimmat unohtuu niin helposti. Huultenrajauskynät on pöydällä kipossa esillä, jos joku ehti niitä jo kaipailemaan.

Ideaalitilannehan tietysti olisi, että mä saisin mun huulimeikkivalikoiman sellaiseksi, että KAIKKI punat ja kiillot menisi noihin lokerikkoihin ja silloin myös kynät mahtuisi tänne helposti. Mutta tällä hetkellä nämä on nyt näin, kunnes pääsen yli luopumisen tuskasta.

meikkilaatikot_05

Laatikko 5. Hajuvedet, manikyyripussukka, käsivoiteet, Beautyblenderit, ripsitupsut ja -nauhat liimoineen.

Viimeisenä ennen kuin lähden, käväisen vielä tällä laatikolla ja suihkaisen hajuvettä ja joskus myös jotain kasvosuihkettakin ja rasvaan kädet. Tässä laatikossa on myöskin manikyyrivälineet helposti saatavilla ja harvemmin tarvittavat irtoripsitarvikkeet ja Beautyblenderit. Tyhjät laatikot tuolla takana on tällä hetkellä vain pitämässä muita juttuja paikoillaan, ettei ne luisu taaksepäin laatikkoa avattaessa ja sulkiessa.

Laatikoiden järjestelyt tulee varmasti muuttumaan ajan kanssa, kun parantelen joitakin ratkaisuja paremmiksi pikkuhiljaa, nyt jo kuvien ottamisen jälkeen olen muuttanut paria pikkujuttua.

Sen olen huomannut uuden työpöytä/meikkijärjestyksen myötä, että tämä on aiheuttanut tahatonta innostumista ja kokeilunhalua meikkauksen suhteen! Olen tehnyt pitkästä aikaa vähän erilaisia meikkejä ja suorastaan unohtanut ne pannuprokkis-tuotteet. Varsinkin huulipunien suhteen olen ihan innoissani, koska punat on nyt paljon paremmin esillä kuin ennen ja sieltä löytyy helposti kaikki mitä etsii ja semmoisiakin mitä ei edes etsinyt tai tyyliin muistanut, että on edes olemassa! Olen itseasiassa pitkästä aikaa innoissani meikkaamisesta ja se on tosi kiva juttu!

3 thoughts on “.MEIKKILAATIKOT.

  1. Ihanan järjestelmällistä! Huulipunalaatikko näyttää tosi toimivalta. Mulla on pari kappaletta noita samoja lokerikkoja ja ne on erittäin näppäriä.

    1. Se on toimiva! Vaikka ottaa parikin punaa tuolta välistä, pysyy silti kaikki muut pystyssä :) Näkee myöskin heti mitä siellä on.

  2. Oi kun on hyvin järjestelty. Itelläni on ikean jotain laatikoita joissa isommat lipastossa piilossa, työpöydän vasemman laatikon on osa värikosmetiikasta valloittanut ja ne on säilössä pienissä koreissa. Pitäis lisätilaa hommata, mutta ei meinaa kämpästä enää löytyä :D

    hanna
    http://www.hannamariav.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.