.VILLI NAAMIO MIEHILLE.

*Tuote saatu blogin kautta

Sain Sosarilta Wild Man Mud Mask -mutanaamion blogikokeiluun ja pitihän sitä tietysti kokeilla, vaikka en olekaan kauhean villi enkä edes mies, mutta totesin kuitenkin, että jos odotan sitä päivää, että Mösjöö saisi aikaiseksi kokeilla jotain kasvonaamiota, saan odottaa todella kauan.

Sosar_WildMan_02

Mutaa on käytetty ihonhoidossa jo ikiajoista lähtien ja moderneilla menetelmillä mudasta saadaan nykyään entistäkin enemmän irti. Sosar mutanaamio villeille miehille on syväpuhdistava, mutta myös vilkastuttaa solujen aineenvaihduntaa ja ravitsee parranajon tai sääolosuhteiden kuivattamaa ihoa ja sopii siis käytettäväksi myös villeille naisille, vaikka en tosiaan yhtään villi olekaan.

Sosar_WildMan_03

Naamiossa on äärimmäisen lyhyt INCI-lista, vain kaksi ainesosaa: Peloid ja Mentha piperita floral water, eli todellakin puhutaan luonnonkosmetiikasta ehkäpä puhtaimmillaan.

Sosar_WildMan_04

Wild Man Mud Mask levitetään puhtaalle iholle, ja ihan runsaasti saa käyttää, annetaan sen vaikuttaa 10-15 minuuttia, mutta ei kuitenkaan saa antaa sen kokonaan kuivua iholle. Jos naamio alkaa kuivumaan liikaa paikoitellen, hiero sitä kostutetuilla sormilla. Naamio antaa kuulemma parhaan tuloksen kylvyssä tai saunassa miedommilla löylyillä (60-70 asteessa).

Sosar_WildMan_05

Mutanaamio tosiaan on mutaisaa ja kun purkin avaa, nenään tulvahtaa sellainen mineraalinen jännä tuoksu, joka tulee kuulemma luonnollisista rikkiyhdisteistä. Jos tuoksu häiritsee, voi sekaan tiputtaa jotain aromaattista öljyä. Mä en tuoksusta häiriintynyt, mutta ymmärrän kyllä jos joku kokee sen epämiellyttävänä.

Sosar_WildMan_08

Hello! Naamio saattaa aiheuttaa iholle ohimenevää punoitusta, joka on hyvin tyypillistä muta- ja turvetuotteille. Mullakin otsalla oli lievä punoittava raja naamion kohdalla, mutta muualla kasvoilla en huomannut suurempaa punoitusta.

Sosar_WildMan_07

Sitten kun vielä saisin tämän puhuttua tuolle Mösjöölle, että vois ainakin kokeilla.

*Tuote saatu blogin kautta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.