.ESSIE KIMONO-OVER -KOKOELMA.

Syksyn Essiet ovat saapuneet jo jokin aika sitten ja sehän olikin yllättävän hyvä kokoelma! Essien kynsilakat ovat edelleen mun lempparilistalla, koska niissä on yleisesti ottaen hyvät, peittävät koostumukset ja sivellin on sellainen vähän leveän mallinen, jolla saa kynnet helposti lakattua siististi.

Essie_Kimono-Over_01

Syksyn Essie-kokoelma kantaa nimeä Kimono-Over ja kaikki lakat onkin nimetty Japanista inspiroituen.

Essie_Kimono-Over_02

Syyskokoelmassa on jälleen kuusi kynsilakkaa, kuten ennenkin. Oranssista oikealle:

Playing koi, maki me happy, now and zen, udon know me, go go geisha ja kimono-over.

Essie_Kimono-Over_04

Mun ehdoton lemppari koko kokoelmassa on tuo puuterisen laventeliroosa Go go geisha -väri, mutta tykkään tuosta tummasta Kimono-over -lakasta myös.

Essie_Kimono-Over_07

Tykkään myös näistä kahdesta, harmaampi Now and zen on hyvin jännä, vähän kuin vihreä tai sininen, mutta kuitenkaan ei kunnolla kumpaakaan. Turkoosimpi Udon know me on ehkä helpommin lähestyttävä ja tavallisempi kirkkaudessaan.

Essie_Kimono-Over_09

Viininpunainen Maki me happy on klassisen hieno ja toimii aina, mutta erityisesti syksyllä. Ainut väri kokoelmassa, josta en hirveästi innostunut on tämä pronssisen oranssi Playing koi. En tiedä johtuuko se siitä, että lakka on voimakkaamman kylmän punaisen rinnalla vai yksinkertaisesti siitä, että väri ei välttämättä sovi mun ihonväriin parhaimmalla mahdollisella tavalla, mutta jokatapauksessa Playing Koi ei hirveästi innostanut. Sitten kuitenkin se oli juuri se väri, joka sai töissä eniten huomiota kollegoilta.

Tuotteet saatu blogin kautta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.