.KASARIBILEISSÄ.

Joitakin viikkoja sitten postasin instagramiin kuvan, jossa virittäydyin illan kasaribileisiin kuuntelemalla Madonnan tuotantoa kyseiseltä vuosikymmeneltä, kun olin matkalla töihin. Piti postata kuvia tästä lookista jo aikaisemmin, mutta oli päässyt kuvat unohtumaan kameran uumeniin.

kasaribileet_03

Kaveri siis tosiaan järjesti synttärijuhlat teemalla ”We Love the 80’s” ja mietin, että miten ihmeessä selviän tästä mahdollisimman pienellä investoinnilla rahallisesti. Selailin googlesta kuvia 80-luvun tyylistä ja päädyin eräänlaiseen madonna-henkiseen rokkarityyliin, mutta kokomustana, jotta mun olisi helpompi toteuttaa se (koska en todellakaan omista mitään neonvärisiä legginsejä tai vyölaukkuja, enkä halua omistaa sellaisia myöskään tulevaisuudessa).

Kävin ostamassa mustan trikoominihameen H&M:stä ja isot roikkuvat korvikset ja läjän kaulakoruja Glitteristä, mutta kaikki muut löytyi omasta vaatekaapista, joten aika vähällä lopulta pääsin.

kasaribileet_01

Jouduin meikkaamaan ja kihartamaan hiukset jo hyvin aikaisin aamulla, koska menin tosiaan ensin töihin ja siitä suoraan juhliin. Kiharsin tukan pienimmällä kiharruspuikolla, jonka omistan ja pinnitin tukan vaan jonkunlaiselle nutturalle päiväksi. Työpäivän jälkeen availin nutturasta kiharoita irti ja solmin päähän tuon kaulahuivin isoksi rusetiksi. Ihmeen paljon ehti kiharat suoristua taas päivän aikana, en käsitä miten ne ei mulla pysy.

kasaribileet_02

Töiden takia en päässyt revittelemään neonväreillä myöskään silmämeikissä, mutta ajattelin, että tämmöinen smokympi sopiikin paremmin tähän rokkarityyliin. Käytin mattaisempia värejä luomiväreissä, koska se tuntui oikeammalta. Luomilla on vaalea pohja, johon sudin oranssia ja harmaata luomiväriä, joita nostin aika korkealle kulmaluulle saakka, kuten siihen aikaan tuntui olevan tapana. Piirsin kulmatkin hieman normaalia paksummiksi ja yritin kulmageelillä nostaa niitä pystyyn, että bushy-efekti olisi suurempi, mutta en nyt ihan niin bushya saanut aikaiseksi kuin olisin halunnut.

kasaribileet_04

Mun seuralaisena kasaribileissä oli Mösjöö… eikun anteeksi, Slash, joka aiheutti hämmennystä erityisesti yökerhossa, jonne lopulta päädyimme kasarilookeissamme. Yksi humalainen oli jo yhden sekunnin ajan varma, että siinä on ihan oikea Slash :D Kas kun ei tullut pyytämään nimmaria.

Bileet oli aivan huiput ja ihan kaikki vieraat oli panostanut pukeutumiseensa sata lasissa. Jopa illan tarjoilut oli teemaan sopivat: drinkkeinä sinistä enkeliä ja ampparia, cocktail-paloina mm. lihapullia, juustoa ja viinirypäleitä tikuissa, pastasalaattia ja carneval-keksejä :D Myös juhlapaikka oli koristeltu värikkäällä disco-lampulla, ilmapalloilla ja värikkäällä folionauhaverholla oviaukossa.

Kiitos, Sari, mahtavista juhlista!

3 thoughts on “.KASARIBILEISSÄ.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.