.HULLUT PÄIVÄT – SYKSY 2016.

HP_S16_01

On taas Stockmannin Hullujen Päivien tärppien aika! Hullut Päivät alkaa jälleen huomenna keskiviikkona ja kestää sunnuntaihin saakka. Kuvasto on nyt koluttu jo pariinkin otteeseen ja tällä kerralla en löytänyt vaate- tai sisustuspuolelta juuri mitään inspiroivaa, mutta kosmetiikasta sitäkin enemmän, kuinkas ollakaan.

HP_S16_2

Keskiviikkona kinozteli omalta kohdalta erityisesti L’Occitanen käsi- ja jalkavoiteet, Sensain irtopuuteri ja 38-ripsiväri (joka on kerrankin se Volumising versio). Tuo Sandin mekko myöskin houkuttelisi, mutta jos ihan rehellisiä ollaan niin en taida sitä tarvita, kun mulla on jo hieman vastaava lyhythihainen.

Muuta kiinnostavaa, mutta joita en varmaankaan itse osta (johtuen varastoista), oli mm. Beautyblenderin tuplapakkaus, Batisten kuivashampoot, Moroccanoilin jättikoot, Lumenen kulmatuotteet ja CC-voide, Cliniquen Lash Power ja jättikokoinen silmämeikinpoistoaine. Ihan vaan vink vink, hyviä ovat!

HP_S16_3

Torstaina ostoskoriin luultavasti päätyy ainakin Osis+ Session -hiuslakka (tai pari) ja käyn varmaan ainakin öögaamassa noita Snö korviksia. Noi Adidaksen tennaritkin näyttää kivoilta, mutta ne taitaa olla sisätreenaamiseen ja sellaisia en kyllä erikseen tartte.

Sitten ihan vinkkivitosena maininnat Lauderin ANR-seerumista, Rubinsteinin ripsareista ja Nudit-dödöstä (Rubinsteinin maahantuonti on siis jäämässä pois Suomesta, joten nyt ripsari- ja dödövarastot täyteen) ja ooh, Bioeffect-yöseerumista, josta juuri hiljattain kirjoitinkin.

HP_S16_4

Perjantaina kiinnostelee Clarinsin Roll-On, jonka varmaankin tulen ostamaan varastoon (viimeinen samanlainen tällä hetkellä käytössä nimittäin) ja vaikka juuri nyt en itse tarvitsekaan niin vinkkaan teille noista Clarinsin Lip Perfector -kiilloista, että ne on eri hyviä. Ja jo pidempään loppu ollut HR Magic Concealer kahdessa sävyssä (ainakin 02 tulee olemaan toinen) tulee nyt viimeistä kertaa myyntiin Suomessa. Jos sieltä tulee se 01-sävy niin ostan ja vähän tekisi mieli hankkia toinen 02-sävykin jemmaan, ihan vaan, koska tää on ihan pirun hyvä.

HP_S16_5

Lauantaina kiinnostaa ECCOn mustat nahkatennarit citykäyttöön, näitä ehkä käyn sovittamassa ja koska haaveilen kylmänvaaleasta uudesta tukasta, harkitsen Fudgen violetteja shampoota ja hoitoainetta ihan vakavasti, vaikka en siellä kampaajallakaan ole vielä käynyt… Miehille myöskin maininnan arvoinen tuo Clarins Men Roll-On, on muuten hyvä!

Sunnuntaina ei tullut mitään uutta, joka mua olisi kiinnostanut sen enempää, joten skipataan se tällä erää. Mutta ilman sitäkin tuonne Hullareille kyllä saa taas rahaa palamaan ihan liikaa jos todella ostan kaiken, mitä tässä ihan vakavasti harkitsen.

Vielä viimeinen Hullari-vinkki: kannattaa katsoa etukäteen mitä haluaa ostaa (tee lista esim. kännykkään) ja ottaa alakerrasta keltainen keräyskassi, jonne keräilee kaikki ostokset kerros kerrokselta ja kannattaa maksaa sitten kaikki jonnekin yläkertaan rauhallisemmalle kassalle ja hissillä alas ja ulos. Ja jos mahdollista, kannattaa mennä paikalle joko jo aamusta/aamupäivästä tai iltaseiskan jälkeen illalla, silloin on rauhallisinta shoppailla ja vapaita kassojakin saattaa löytyä ihan hyvin. Tämä on ainakin mun taktiikka, joka on erittäin toimivaksi todettu jo useiden vuosien ajan.

Oliko teillä samoja tärppejä?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.