.MADEBY HAN DENTIRELY.

Ihan pikkuisen aloin innostumaan nauharipsistä, kun työkaveri tilasi kaukaa idästä äärimmäisen halvan setin luonnollisen näköisiä lisäripsiä. Ostin paketista noin 1/3 kaverilta (koska epäilin, että en niitä nyt varmaan ihan hirveästi tule kuitenkaan käyttämään) ja olen nyt yhden ripsinauhan käyttänyt roskiskuntoon. Yhden siis siksi, että leikkasin sen keskeltä poikki ja käytin vain puolikkaat silmiini.

MadebyHan_06

Pakkauksessa oli hupaisa kirjoitusvirhe, josta luonnollisesti tuli kävelevä vitsi. Ripsinauhat on tuollaiset henkäyksen kevyet ja luonnolliset. Kaukana siis niistä tämän päivän trendiripsistä, jotka näyttää siltä, että silmissä on viisi pakettia ripsiä samaan aikaan.

MadebyHan_05

Nämä Hanin tekemät voi tosiaan vaikka leikata puoliksi, jos ei halua koko pitkää nauhaa silmiinsä laittaa, vaikka toki sekin onnistuu. Nauha on kohtalaisen leveä, joten puolikkaallakin saa ihan mukavat ripset aikaiseksi.

MadebyHan_04

Tämmöiset luonnollisemmat ripsinauhat kannattaa ehdottomasti laittaa paikoilleen ENNEN ripsivärin levittämistä. Jos ripsiväriä on jo ripsissä, saattaa se klimpata ripsiä liikaa yhteen ja näinollen ohuet tekoripset siinä vieressä näyttää täysin erillisiltä lisäkkeiltä.

MadebyHan_03

Mutta, kun nauhat liimaa ensin ja lisää sitten vasta ripsiväriä (liiman kuivumisen jälkeen), saa lisäripset sulautumaan omiin ripsiin paljon luonnollisemmin. Toki tekoripsien pituutta voi lyhentää paikoitellen pikkusaksilla jos siltä tuntuu. Mäkin vähän tuosta alkupäästä (eli keskeltä) lyhensin, että sulautuu helpommin omiin ripsiin.

MadebyHan_07

Nämä on sen verran pitkät mun omiin ripsiin verrattuna, että joudun näiden kanssa käyttämään piilolinssejä, ettei ripset huitele silmälaseihin koko aikaa, mutta ei se haittaa.

Olen poistanut nämä poikkeuksellisesti ihan vaan meikinpoiston yhteydessä öljyllä ja siinä samalla liotellut tekoripsistä ripsivärit pois. Sen jälkeen vain huuhtelen ripset ja kuivaan siististi paperiin ja jätän kuivumaan ”kammattuna” oikeaan suuntaan. Yhtä ”paria” käytin muistaakseni neljä kertaa ennenkuin ne kuidut meni niin solmuun, ettei enää huvittanut niitä silmiin laittaa.

MadebyHan_01

Nämä mun ripset on tilattu kaverin toimesta AliExpressiltä h-a-l-v-a-l-l-a, mutta jos putiikki epäilyttää niin hyviksi havaittuja ripsinauhoja myy myös esim. *Eyelure ja *Ardell.

*postauksessa mainoslinkkejä

4 thoughts on “.MADEBY HAN DENTIRELY.

  1. Ahahaahaaa tota kirjoitusvirhettä. xD Mut näyttää tosi nätiltä, kivan sellaisen kevyen ja aika luonnollisenkin näköiset.

    1. Joo, tykästyin näihin just ton luonnollisuuden takia :) En todellakaan jaksa säätää näitten kanssa joka päivä, mutta silloin kun jaksan, nämä on ihan kiva lisä työlookkiin :)

  2. Mulla on kans ollut näitä! Tosi näppäriä ja noissahan se ripsinauha on sellainen lankamainen, joten ei lähde niin helposti tököttämään, kuin jämäkämmän ripsinauhan ripset. Tykkäsin kans ite siitä, että nää oli sellaset melko luonnolliset :) En tullutkaan ajatelleeksi, että nää voi leikata keskeltä kahtia. Pitääkin kokeilla! :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.