.GOOD TO BE BAD.

*Postauksessa mainoslinkkejä

En kauhean usein tee blogiin tuoksupostauksia, mutta nyt oli ihan pakko! Sain nimittäin eräästä uutuuskoulutuksesta (töiden kautta siis) *Carolina Herrera Good Girl EDP Légère -tuoksun ja tässä on niin hieno pullo, että oksat pois!

CH_GoodGirl_01

Good Girl EDP Légère on siis uusi versio jo 2016 ilmestyneestä *originaaliversiosta. Originaalista mä en koskaan tuoksuna niin välittänyt, se oli vähän liian ”lämmin” mun makuun, mutta tästä Légère-versiosta itseasiassa ihan tykkään myös tuoksuna ja se vähän yllätti itsenikin.

CH_GoodGirl_02

Tuoksun huipussa nousee esille ylang-ylang, keskituoksussa taas jasmiini ja tuberoosa ja pohjalla on lämpöä tuomassa tonkapapu ja santelipuu. Tämä Légère on selvästi kukkaisemman ja kevyemmän tuntuinen, kun originaali on taas itämaisempi ja täyteläisempi. Olin originaalin perusteella arvellut, että en tulisi tykkäämään tästä uudestakaan versiosta, mutta olin tosiaan väärässä. Veikkaan, että tätä tulee kyllä käytettyä, vaikka ei välttämättä mun tuoksujen top vitoseen ehkä pääsekään.

Tämä mun saama kappale on tosiaan 30 ml, josta lähtee tuo kantapää korkoineen irti ja alla on ihan normaali suihkepää. Jos hankkii 50 ml tuoksun, on siinä kantapäässä ”sisäänrakennettu” suihkesysteemi, eli ei tarvitse irroittaa mitään. Myymälöissä on yleensä testerinä se isompi koko.

CH_GoodGirl_03

Jos ei muuta niin ainakin sain tästä erinomaisen koriste-esineen meikkihuoneen lipaston päälle :D Olisi kyllä kiva saada tälle kengälle pari :D

*postauksessa mainoslinkkejä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.