.UUTTA ILMETTÄ KEITTIÖÖN.

Joskus hyvinkin pienillä muutoksilla voi saada aikaan isolta tuntuvan muutoksen. Tällä kertaa pieni-iso muutos tapahtui mun uuden kodin keittiöön. Keittiössä oli (mun mielestä) rumat puiset vetimet puunvärisissä ovissa ja laatikoissa, joka oli tosi monotonisen näköinen ja vähän kasari. Mä en järin paljoa tykkää mistään 80- ja 90-lukujen sisustuksellisista ratkaisuista ja nuo vetimet meni juuri siihen eww-kategoriaan mun päässä.

keittio_kahvat_11

Kävin IKEAssa ja mukaan tarttui (monen muun tavaran lisäksi) nämä mustat vetimet, joiden ajattelin sopivan keittiöön kuin nakutettu ja kappas, en ollut väärässä!

keittio_kahvat_10

Mulla kun on nuo mustat Smegit, radio ja musta käsisaippuapullo niin mustat vetimet istuu kokonaisuuteen kuin nakutettu!

keittio_kahvat_09

Vuokrakämpästä kuitenkin on kyse niin en heittänyt vanhoja vetimiä jorpakkoon vaan laitoin ne säilöön, jotta ne on sitten olemassa jos päätänkin ottaa nämä uudet mukaan, jos/kun joskus tästä asunnossa muutan pois.

keittio_kahvat_07

Eikö olekin jännä miten isolta tuntuva ero tapahtui näin pienellä muutoksella? Asunto on taas yhden asteen enemmän mun näköinen tämän muutoksen myötä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.