.TAULU JA MALJAKKO.

Mä tykkään tietyssä määrin koriste-esineistä. Niiden pitää olla asunnon kokonaistyyliin sopivia, suht simppeleitä tyyliltään ja jos ne sattuu olemaan jonkun suomalaisen käsityöläisen kädenjälkeä niin aina vaan parempi.

jattalavi1

Törmäsin Jatta Lavin keramiikkaan eräässä pikkukahvilassa ja tykästyin näihin maljakoihin ihan täysillä! Jotenkin tuntui siltä, että edes yksi tämmöinen on vain kertakaikkiaan saatava! Maljakko on ihan supersöpö, symppis ja jotenkin vain todella ihastuttava! Tykkään tuosta muotokielestä todella paljon.

jattalavi2

Arvoin pitkään mustan ja valkoisen välillä, mutta päädyin sitten kuitenkin valkoiseen, koska se todennäköisesti helpommin löytää paikan oikeastaan mistä tahansa. Ainakin nyt alkuun laitoin sen tuohon mustalle pöydälle olohuoneeseen ja aamulenkillä otin mukaan muutaman heinän siihen.

hiilit

Samassa kahvilassa oli myynnissä myös A4-kokoisia printtejä tauluiksi, joista monet oli tosi nättejä, mutta tähän pihlajanmarja-kuvaan mä ihastuin ihan kympillä! Näitä printtejä ja muutakin saa ostettua HIILIT verkkokaupasta. Tässä kuvassa on jotain ihanan herkkää, se oli vain saatava. Harvoin mä ihastun mihinkään tauluun/kuvaan sillä tasolla, että se on vain pakko ostaa, mutta tätä mä en vaan voinut jättää sinne.

Molemmat hujahtivat kotiin ihan kuin ne olisi aina olleetkin siellä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.