.URBAN DECAY CHERRY.

*Postauksessa mainoslinkkejä

Tulikos tämä *Urban Decayn Naked Cherry -paletti myyntiin noin vuosi sitten? Näin muistelisin. Nythän ollaan jo lanseerattu taas uusi paletti (*Honey), mutta palataan kuitenkin vielä tähän Cherryyn.

Cherry on täynnä upeita kanervaisia ja kirsikkaisia sävyjä, mutta mukaan mahtuu myös neutraalimpiakin sävyjä ja jopa vähän persikkaisiakin. Jotenkin kuvittelin tämän ostettuani, että olisin käyttänyt tätä paljon enemmän, mutta jotenkin nämä sävyt tuntui liian punaisilta tai siis värikkäiltä, että jaksaisin näitä käyttää säännöllisesti. Toisinaan kyllä aivan loistava piristysruiske ja kyllähän nämä hienosti korostaa sinisiä (ja vihreitä) silmiä!

Yllä olevassa meikissä käytetty sävyt: Young Love, Hotspot, Juicy, Devilish, Privacy ja Naked2 -paletista musta Blackout rajaukseen.

Tässä yllä olevassa meikissä taas sävyt: Drunk Dial, Hot Spot, Feelz, Privacy ja taas Naked2 -paletista Blackout rajaukseen.

Jostain syystä olen huomannut, että melkein aina tätä palettia käyttäessäni tykkään pitää hiukset kiinni. Johtuuko se sitten siitä, että meikkisävyt on niin ”näkyviä”, että en halua liikaa tapahtumia kasvojen lähelle edes hiusten muodossa. Who knows…

PS. Molemmissa meikeissä huulissa Urban Decay Sheer ”Wrong Number”.

*Postauksessa mainoslinkkejä

4 thoughts on “.URBAN DECAY CHERRY.

  1. Mulla on kanssa tämä paletti, on itseasiassa ainoa UD:n pitkulainen Naked-paletti, jonka oon päätynyt ostamaan. Mun mielestä tää on yllättävän monipuolinen ja kiva :) Arkena tulee itsekin hieman harvemmin tätä käytettyä, mutta muuten tartun tähän aika usein :) Sulla oli kivoja meikkejä esiteltynä, itse usein käytän pääsävyinä vaaleampia Bang bang ja Juicy, häivytyssävynä lähes aina Feelz :) Tämä kuitenkin taipuisi myös nudempiin ja ruskeasävyisempiin meikkeihin myös, mutta ne yleensä tulee valkattua sitten jostain toisesta paletista, jos tarkoituksena on tehdä sen värimaailman silmämeikkiä.

    1. Joo kyllä tällä aika neutraaliakin pystyis tekemään, mutta mulla on sama, että päädyn yleensä muihin paletteihin jos sen tyyppistä lähden tekemään :)

  2. Apua miten upeita meikkejä! Voi kun osaisi meikata noin hyvin :) Cherry on mun lempipaletteja mutta itse takerrun aina sen punaisiin sävyihin. Täytyisi käyttää niitä muitakin ja kokeilla vaikka jälkimmäistä meikkiäsi. Honey on ostoslistalla vaikka en nyt varmaankaan tarviisi yhen yhtä palettia enää lisää..mutta kävin swatchaamassa ja ne kultaiset sävyt on upeita!

    1. Kiitos :) Mäki oon vähä miettiny sitä Honey-palettia, mut en oo vielä tehny ostopäätöstä. Mulla on kuitenki melkeen kaikki noi tän malliset UD-paletit ja paljon muitakin, että tarpeesta ei ole kyse :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.