.VAMPYYRI HALLOWEENIIN.

*Postauksessa mainoslinkkejä

Viime vuonna olin Halloween-bileissä vampyyrihahmo, jolle tottakai kehittelin taustatarinan.

Kyseessä on siis 1900-luvun alussa vampyyriksi uudelleensyntynyt kolmekymppinen naimaton nainen, Mary, joka sai ajan saatossa lempinimen Bloody Mary.

Hänen on ollut vaikea mukautua kehittyvän vuosisadan uusiin trendeihin ja hän pitäytyykin mieluusti kauan sitten menneen vuosikymmenen tyylissä korkeine kampauksineen ja pitkine hameineen ja aiheuttaa hämmennystä moderneissa ihmisissä.

Mary koki kohtalonsa, kun oli palaamassa teatterista iltamyöhäisellä takaisin kotiinsa kihlattunsa ja esiliinan saattelemana. Illan hämärässä heidän kimppuunsa hyökkäsi olento, joka oli niin nopea ettei tavallisen ihmisen silmä sitä kunnolla havainnut. Silmänräpäyksessä (tai siltä se tuntui) esiliinana toiminut sukulaisnainen oli kuollut, hänen tuleva sulhasensa, joka yritti suojella häntä, makasi verta vuotavana hänen vierellään ja lopulta Mary katsoi omaa kuolemaansa silmiin.

Paitsi ettei hän kuollutkaan. Mary kärsi kolme vuorokautta pimeässä kellarissa, jonne hän oli tuskissaan ja peloissaan raahautunut ja oli varma, että hän kuolee. Kolmantena yönä hän kuitenkin sai huomata, että hän olikin edelleen elossa ja voimakkaampi ja nopeampi kuin koskaan ennen. Ja janoinen.

Siitä hetkestä lähtien Mary on elänyt kuolemattoman pitkää ja yksinäistä elämää ja aiheuttanut omalta osaltaan kauhua ja kuolemaa ihmisten keskuudessa. Kaikista kuluneista vuosista huolimatta hän edelleen suree menetettyä rakkauttaan verisin kyynelein.

Silmämeikissä käytin mm. *MAC Brick -huultenrajauskynää, Sleekin Scandalous -poskipunaa, huulissa oli ainakin *Clarinsin Water Lip Stainia (se peruspunainen), *MAC Nightmoth -huultenrajauskynää ja kokonaisuudessa montaa muutakin tuotetta, joita en enää muista.

*Postauksessa mainoslinkkejä

One thought on “.VAMPYYRI HALLOWEENIIN.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.