.VAALEAN TUKAN YLLÄPITOA.

*Postauksessa mainoslinkkejä

Enpä olisi vielä puoli vuotta sitten uskonut, että minäkin kerron blogissa vaaleiden hiusten pitämisestä viileän vaaleina, mutta tässä sitä nyt vaan ollaan, vaaleammissa kutreissa.

Olin tottakai ottanut etukäteen selvää, että mitä hopea-tuotteita muut kauneusbloggaajat tuntuvat suosivan ja kerta toisensa jälkeen esiin nousi Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo* ja Conditioner*. Mikäpä minä olen sitä siis epäilemään, joten ei muuta kuin kassan kautta.

fudge_02

En yhtään tykkää pakkausten ulkonäöstä, mutta se nyt on kuitenkin täysin sivuseikka, jonka kanssa pystyn oikein hyvin elämään. Tärkeämpää, by far, on se, että nämä todellakin toimii! Erityisesti tuo shampoo tuntuu olevan se juttu ja mä olenkin nyt käyttänyt sitä lähes jokaisessa pesussa hiusten vaalentamisen jälkeen. Välillä pidemmällä vaikutusajalla ja välillä pesen sen pois melkein heti. Shampoo on väriltään voimakkaan violettista, mutta ei se silti ole mulla käsiin jämähtänyt, vaikka joku sitä vähän taisi varoitellakin. Siihen mennessä, kun kaikki suihkuttelut on hoidettu, ei käsissä enää ole mitään violettia.

Kun shampoo on huuhdeltu, laitan päälle vielä saman linjan hoitoaineen, jonka annan vaikuttaa jonkin aikaa ennen poispesua. Olen satunnaisesti käyttänyt myös muita hoitoaineita ja hiusnaamioita, koska tuntuu ettei tämä hoitoaine ole erityisen voimakkaasti hiusta sävyttävä ja välillä tuntuu, että haluaisi hoitaa hiusta vähän tehokkaammilla hoitotuotteilla. Olenkin harkinnut, että en varmaankaan hanki enää toista Fudgen hoitoainetta, mutta shampoon kanssa ehdottomasti aion jatkaa.

Muille tuttuja nämä Fudget? Onko muita suosituksia, jotka teidän mielestä kenties jopa päihittää nämä?

*postauksessa mainoslinkkejä

9 thoughts on “.VAALEAN TUKAN YLLÄPITOA.

  1. Mä ostin myös pari viikkoa sitten ekan Fudgeni, koska muutuin blondiksi! Pelkäsin sen tekevän vihertävän tai mattaisen lopputuloksen hiuksiini, sillä jotkut hopeashampoot saattavat näin tehdä. Mutta oh loord kuinka hyvä shampoo onkin, mulla meinaa ihan nopeasti käytettynä vetäistä vaaleimmat huonokuntoiset hiukset siniseksi ja lopputulos on ihanan hopean hohtoinen. Tällä saisi varmasti grannyhiukset halutetessaan. Toooodella tehokasta!

  2. Lanza on musta melkein yhtä hyvä kuin Fudge, mutta kalliimpi, eikä senkään pullon ulkonäkö häävi ole. :D Markettituotteista Biozelliltä löytyy paras.

  3. Fudge shampoo on paras ja sitten cutrinin reflection silver treatment tehohoitoaine.

  4. Ostin muutama viikko sitten Biozellin hopeashamppoon ja hoitoaineen. On ollut käytössä ihan älyttömän hyvä ja tehnyt ihmeitä hiuksille. Todella sileän ja terveen näköiset hiukset on tullut. Biozell on myös suomalainen tuotemerkki, joten siitä lisää plussaa.

  5. Lumo Finland Silvershampoo on mielestäni vielä hieman pigmenttisempi eikä kuivata hiuksia. Ei myöskään aiheuta vihertävyyttä hiuksissa vaikka käyttäisi hyvinkin usein. 😊 Saa Hairlekiineista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.