.RENTOA KOTOILUA.

*Postauksessa mainoslinkkejä

Nyt yksi jos toinenkin viettää aikaansa pääasiassa kotona, monet ovat olleet etätöissä jo useamman viikonkin. Mä olen tähän saakka käynyt töissä ihan normaalisti, mutta tänään alkoi lomautus, joka kestää kesäkuun loppuun saakka (ellei tilanne muutu ennen sitä). Mulla oli ennen lomautusta 6 vapaapäivää (piti olla Tahkolla laskettelemassa kauden viimeiset laskut, mutta eihän sinne nyt päässytkään), joten olen ehtinyt jo vähän päästä kotoilun makuun.

Nyt, kun oikeasti ei juurikaan voi tuolla ihmisten ilmoilla kulkea niin kotivaatteet nousee arvoon arvaamattomaan. Mä olen aina ollut se tyyppi, joka kotiin tullessaan vaihtaa rennompaa vaatetta ylle. Aikoinaan ne oli just niitä rönttövaatteita, joissa näytin lähinnä pultsarilta, mutta Konmarin myötä jotenkin tajusin, että kotivaatteetkin voi näyttää siisteiltä, vaikka onkin rentoja ja mukavia päällä.

Mun oma kotivaatekombo on edelleen yleensä legginsit + löysä toppi/neule (+ neuletakki) + villasukat. Nykyään tykkään, että legginsien pitää olla korkeavyötäröiset ja napakat päällä eikä niistä saa näkyä läpi (esim. *tämmöiset, myös *urheiluleggarit on usein hyviä). Näiden lisäksi yksi hyvin tärkeä löytö on ollut kaarituettomat kevyesti topatut liivit tavallisten rintaliivien tilalle. On paljon leppoisampi fiilis niiden kanssa, rinnat on tuettu (ja piilotettu), mutta mikään ei purista tai kiristä. Sellaisia on nykyään tarjolla lähes kaikkialla ja ne voi olla hyvinkin nättejä tai sitten ihan perus. Yllä kuvassa olevat löysin H&M:stä. (Muita esimerkkejä: *1, *2, *3.)

Talvella on ihana kääriytyä paksuun yli-isoon neuleeseen. Jos siinä on poolo niin vielä parempi (esim. *tää olis ihan täydellinen)! Joskus talvella saatan käyttää legginsien tilalla paksuja fleece-sukkahousuja tai jopa molempia päällekkäin jos kotona on oikeasti kylmä.

Saatan käyttää legginsien kanssa myös jotain *lyhyttä mekkoa. Kesällä, kun on oikeasti lämmintä, käytän kotivaatteina vain jotain rentoja trikoomekkoja ilman legginsejä ja villasukkia.

Mä ainakin itse olen huomannut, että kun kotivaatteissakin on ”pukeutunut” olo, tulee herkemmin tehtyä asioita siinä kotosalla. Jos siis vertaan siihen, että olisin yöpaidassa koko päivän. Itsehän en nyt tee töitä lainkaan, vaan mun kaikki aika on vapaa-aikaa, joten voin hyvin viettää näissä kotivaatteissa koko päivän tai jos menen käymään vaikka kaupassa, saatan vaihtaa legginsien tilalle farkut jos siltä tuntuu, mutta en aina edes vaihda.

Kotitoimistossa työtä tekeville saattaa taas olla tärkeää erottaa työpäivä vapaa-ajasta nimenomaan vaatteilla, jolloin voi olla hyväkin laittaa aamulla ihan normaalit arkivaatteet päälle ja vaihtaa kotivaatteisiin vasta, kun työt on tehty.

Miltä teidän kotivaatteet näyttää, panostatteko niihin vai käytättekö kotona mitä sattuu?

*Postauksessa mainoslinkkejä

6 thoughts on “.RENTOA KOTOILUA.

  1. Oon kyllä samaa mieltä tuosta, että saa paljon enemmän aikaan kun on pukeutunut. Mulla vaikuttaa myös se, että jos vapaapäivänä meikkaa, niin heti saa paljon enemmän tehtyä, kuin jos ei meikkaisi. :D Sitä vaan pääsee enemmän siihen tekemisen makuun, kun on vähän siistimpi. Tykkään kyllä silloin tällöin rötvätä ihan vain yöpaidassa koko päivän, mutta silloin ei ole tarkoitustakaan tehdä yhtään mitään. :)

  2. Sama, kuin sinulla, että nykyään panostan. On vain yhdet viemärinavaus-/pihatyövaatteet. Kotona olen sitten näteissä urheiluleggareissa ja joustavissa, ihoa myötäilevissä paidoissa. Enkä mitään nyppyisiä froteekylpytakkeja enää käytä, vaan kimonomallinen lyhyt ”seksiaamutakki”. Siisteissä ja urheilullisissa vehkeissä saa tosiaan enemmän aikaan ja tulee lähdettyä hoitamaan asioita herkemmin tai ei niin haittaa jos joku paukasee kylään, kun näyttää ihmiseltä.

    1. Juu pitää olla ne maalaus/puutarha-vaatteetkin 😁 Mutta niissä ei kyllä mielellään vastaanottaisi yllätysvieraita 😁

  3. Mistä noi legginsit on? Tarviin tommoset korkeavyötäröiset.

    1. Noi ostin Espanjasta, Tezenis-kaupasta. Mutta hyviä korkeavyötäröisiä löytyy myös esim. Ninepine -verkkokaupasta. Ylipäätään monista urheiluun tarkoitetuista leggareista löytyy myös korkeavyötäröisiä. Ja oliskohan ollut ihan H&M:lläkin muistaakseni 😊

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.