.BLONDIUTUMINEN.

*Postauksessa mainoslinkkejä

Aloitin oman hiusvärin esiinkasvattamisen vuonna 2012 yhden kampaajakäynnin avustuksella ja sen jälkeen en sitten enää värjännytkään tukkaa ollenkaan. Mulla oli tosi kauan tumma tukka (esim. vielä tässä postauksessa) ja kyllästyin tyvikasvun kanssa säätämiseen, joten päätin katsoa miltä mun oma hiusväri näyttää.

1853_Bo-Ho_14-467x700

Kun olin katsellut sitä omaa väriä jo joitakin vuosia, aloin tosiaan kyllästymään siihen ja kaipailin vaihtelua ja vaalentaminen alkoi tuntua kivalta idealta, mutta en halunnut luopua tyvikasvuttomuuden helppoudesta, joten päädyin balayage-vaalennukseen, jossa tyvi jää oman väriseksi ja vaalennus alkaa vähän alempaa pituuksista. Miten täydellinen keksintö!

vaalennus_18

Vuosi sitten kävin toteuttamassa tämän balayage-ajatuksen ja tykästyin vaaleampaan lookkiin hämmentävän paljon. Niinpä loppukeväästä, kun vaalennus alkoi karkailemaan hyvinkin pitkälle sinne pituuksiin, päätin että kohta on aika mennä uudelleen kampaajalle.

vaalennus03-pienempi

Kesälomalla sitten lopulta suuntasin kulkuni ystävän kampaamoon (sille samalle, joka teki sen edellisenkin vaalennuksen) ja ohjasin, että pistetäänpäs sitä vaaleaa vähän korkeammalle ja niin kävi. Tyvi on edelleen omanvärinen, josta syystä hiukset näyttää tummemmilta ollessaan kiinni ja auki ollessaan taas hyvinkin vaaleilta. Kivaa olla vähän kameleontti :D Tätä nykyä vaaleimmat raidat on hyvinkin viileänvaaleita, johtuen aktiivisesta hopeatuotteiden käytöstä (yllä kuvassa lisäksi Rapunzelin klipsipidennys-paloja).

vaalennus02

Kohta vuoden blondina oleminen on tosiaankin avannut mulle aivan uuden maailman: vaalennusta kirkastavat hiustenhoitotuotteet. Tällä hetkellä kirkastavia hopeatuotteita on käytössä kolmea erilaista: *Fudge Clean Blonde -shampoo, *EVO Platinum Blonde -hoitoaine ja KC Color Mask sävyssä Platinum (tai Pearl, olen vähän vaihdellut niiden välillä). Nyt mulla on vielä jemmassa useampia Fudgeja, mutta kunhan ne alkaa olemaan loppusuoralla, aion ehdottomasti kokeilla sitä kaikkien suosittelemaa *Fanola No Yellow -shampoota!

*postauksessa mainoslinkkejä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.